Reviews

"Roy ken ik al een jaar of 10. We werken ook samen, dus hij weet wat ik verdien en hoe ik ben. Hij zei: Ik heb iets voor jou, waar je heel veel belasting kunt besparen en automatisch vermogen voor later kunt opbouwen. Dus ik zei: Doe maar, haha…

Maar ik was toch wel verbluft door de resultaten die uit het Financial Life Plan kwamen. Nu heb ik niet meer het idee dat ik alleen voor de Belastingdienst aan het werken ben. Daarnaast hebben ze me geholpen bij het beleggen van de belastingbesparing in fondsen via de DCA-strategie. Dat gaat helemaal automatisch en het mooie is dat ik me daar dus echt helemaal niet druk over maak."
Jesse Geboers
Ondernemer
"Alle vragen die ik had als ondernemer worden met de Financial Life Plan opgelost. Ik had me veel te hoog verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid, dus ik betaalde veel te veel aan de verzekering. Ik heb mijn testament aangepast naar aanleiding van mijn plan om erfbelasting te besparen.

Ik bespaar jaarlijks belasting, omdat we mijn inleg voor mijn lijfrenteverzekering hebben aangepast en ik heb deze pot overgeheveld naar een andere bank, waardoor ik op pensioenleeftijd veel meer overhoud. Een klein verschil in rendement en kosten op je 30ste is tonnen verschil op je 67e. Dit zijn een paar dingen die uit mijn Financial Life Plan volgde, maar het is veel meer dan dat. Ik weet nu dat alles goed is geregeld en Roy kijkt elk jaar een keer mee om het aan te passen als het nodig is.

Ik dacht altijd dat mijn boekhouder zoiets zou doen, maar nu ik hiermee aan de slag ben geweest, snap ik dat dat echt te ver gaat. Ik ben er super blij mee! Bedankt Roy en collega’s."
Dirk Zuijdwegt
Ondernemer
"Ik ben al 30 jaar ondernemer en betaal veel te veel belasting. Natuurlijk verdien je dan ook goed, maar ik ben toch allergisch voor de blauwe brieven.

Ik ken Roy al lang en hij mij ook en daarom leek het ons beiden een goed plan om een Financial Plan op te stellen. Hierdoor bespaar ik jaarlijks al € 20.000 aan belasting en het vermogen wat wordt opgebouwd is vele malen groter. Maar het is vooral de rust die het me brengt. Ondanks dat ik leuke winsten draai, maakte ik me altijd een beetje zorgen over mijn gezin als er iets met me zou gebeuren of dat mijn pensioen wel goed is geregeld. Nu heb ik precies in kaart wat er gebeurt als mij iets overkomt. Ik weet dat mijn gezin dan verzorgd achterblijft en ik weet nu ook precies wanneer ik kan stoppen met werken, omdat we een hele pot op aan het bouwen zijn, die ik tijdens mijn prepensioen aan kan spreken. Er is een naam voor, maar die weet ik niet meer.

Die pot had ik zonder het Financial Plan van Roy niet gehad, dus Roy zorgt met zijn plan dus eigenlijk voor mijn prepensioen en als ik toch besluit langer door te werken voor een grotere pensioenpot. Bedankt Roy en team. Zeker een aanrader!"
Anoniem
Ondernemer

Interesse in een Financial Life Plan op maat?

Boek een kennismaking!

Scroll naar boven