Over ons

Wij zijn Financial Life Plan

Wij helpen jou aan een flink pensioen, meer vermogen en belastingverlaging!

We werken met een keiharde garantie

No Cure, No Pay. Geen resultaat is bij ons niet betalen. Wanneer we geen optimalisaties ontdekken of geen vermogen voor je kunnen opbouwen, dan krijg je jouw Financial Life Plan cadeau van ons, 100% GRATIS.

Bijzonder Veel Ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring in de financiële wereld, honderden klanten succesvol geholpen. Dat in combinatie met de meest up-to-date kennis zorgt ervoor dat jij een gedegen Financial Life Plan ontvangt!

Live 1 op 1 maatwerk

Al onze plannen zijn maatwerk en maken we op de wensen van de klant. Tijdens een live kantoordag bespreken 1 op 1 jouw plan en voeren we alles door

 

Wie is de oprichter van Financial Life Plan?

Mijn naam is Roy Geraerts en ik ben van huis uit fiscaal jurist met zowel een diploma in fiscale economie (HEAO) als fiscaal recht (WO). 

Als ondernemer heb ik inmiddels bijna 20 jaar ervaring!

In de eerste vijf jaar van mijn ondernemerscarrière was ik oprichter en CEO van een belastingadviesbureau dat zich richtte op een specifieke niche om belastingen te besparen en vermogen te optimaliseren. Dat bedrijf verkocht ik (gedeeltelijk) na 5 jaar en het bestuur werd aan de nieuwe CEO overgedragen.

Ik heb toen de hele wereld rondgereisd en een aantal jaren fiscaal interimwerk gedaan bij diverse organisaties. 

Maar het bloed gaat waar het niet kruipen kan, dus een jaar of 10 geleden besloot ik om weer een belastingadviesbureau op te richten en CEO te worden. We helpen met passie en expertise ondernemers met hun boekhouding en bij hun fiscale uitdagingen. Maar in ons vakgebied worden we vaak geconfronteerd met beperkte adviesmogelijkheden door strikte regelgeving. Dat moet anders…

Daarom heb ik de afgelopen 5 jaar hard gewerkt aan het ontwikkelen van het Financial Life Plan

Het is eindelijk klaar en ik ben ontzettend trots op het resultaat!

Met jouw persoonlijke Financial Life Plan brengen we jouw huidige situatie in kaart en jouw wensen voor de toekomst.
Aan de hand daarvan wordt jouw inkomen en vermogen fiscaal en financieel geoptimaliseerd om die doelen te realiseren. Het biedt voordelen zoals fiscale optimalisatie, vermogensgroei, (pre)pensioenplanning, continuïteitsplanning, belastingplanning, estate planning etc.

Samen gaan we jouw financiële doelen bereiken, zo veel mogelijk belasting besparen, vermogensgroei optimaliseren en een solide basis leggen voor toekomstig succes. 

Team van Financial Life Plan

Dirk Zuijdwegt – Algemeen directeur 

 • 33 jaar, samenwonend, dochtertje van 3, woonachtig Utrecht
 • 12 jaar ervaring als ondernemer 
 • Teamleider (interne verantwoordelijkheid) 
 • Voortgang bedrijf analyseren 
 • Bedrijfsstrategieën bedenken en doorvoeren

Jesse Geboers – Commercieel directeur 

  • 38 jaar, samenwonend, zoontje van 1,5, woonachtig Eindhoven
  • 12 jaar ervaring als ondernemer
  • Ontwikkelen en implementeren commerciële strategieën
  • Online sales & marketing
  • Opstarten van samenwerkingen (offline)

Bert Boelens – Account Manager 

  • 36 jaar, samenwonend, zoontje van 1,5
  • 8 jaar ervaring als ondernemer 
  • Sales verantwoordelijke
  • Lead kwalificatie & sales proces optimaliseren 
  • Uitvoeren kennismakingsgesprekken

Onze kantoren zitten in Veldhoven & Utrecht

Voor wie is het Financial Life Plan bedoeld?

Voor ondernemers, ‘high paid professionals’ zoals CEO’s van bedrijven en particulieren met een vermogen

Die bijvoorbeeld graag: 

Wil je verhalen van onze klanten lezen, zodat je precies ziet wat we voor hen hebben gedaan:

Waar je boekhouder / accountant stopt, gaan wij verder!

Waar een accountant vaak focust op de boekhouding van het huidige jaar of zelfs het afgelopen jaar, gaan wij dus veel verder. Wij gaan namelijk vanuit jouw huidige situatie vooruitkijken. Niet een paar maanden of jaren… Nee, we brengen je volledige toekomst in kaart!

We willen een volledig beeld van jou krijgen. Hoe ziet je huidige (gezins)situatie eruit; Wanneer wil je minder gaan werken of zelfs stoppen; Wanneer wil je die wereldreis gaan maken; Wanneer wil je die villa in het buitenland kopen… Kortom, wat zijn jouw financiële, zakelijke en privé doelen en wat moet er gebeuren om die doelen te realiseren…

We begrijpen dat elk individu uniek is en andere ambities heeft. Daarom is ons Financial Life Plan volledig op maat gemaakt. We brengen je persoonlijke en zakelijke doelen in kaart en creëren een plan dat aansluit bij jouw specifieke situatie. Of je nu wilt investeren in vastgoed, een bedrijf wilt uitbreiden, je pensioen wilt optimaliseren of financiële zekerheid voor jezelf en je gezin wilt creëren – wij zijn er om je te begeleiden op jouw financiële reis. 

Boek een kennismaking!

Werkt een Financial Life Plan niet als je 40K of 50K per jaar verdiend?

Zeker wel, ook dan kun je veel belasting besparen en veel meer vermogen opbouwen, maar wij willen een echte impact voor onze klanten maken. Vandaar dat wij het Financial Life Plan hebben ingericht voor ondernemers en CEO’s die + 100K verdienen en vermogende particulieren.

Scroll naar boven