Affiliate worden van Financial Life Plan?

Dat kan! Voor Financial Life Plan is het heel interessant om te werken met affiliates die een warm netwerk hebben binnen onze doelgroep: ondernemers, vermogende particulieren of ‘high paid professionals’ zoals CEO’s. 

Ons affiliate programma is kleinschalig en persoonlijk, en zeker niet ingericht met affiliate links. Afgelopen jaren hebben we echter gemerkt dat veel mensen onze dienst interessant vinden om toch te promoten in hun netwerk.  Uiteraard willen we die inspanningen graag belonen met een commissie per aangedragen klant. Deze commissie is op dit moment een vast bedrag van € 300,- per aangedragen klant. 

Belangrijk in de samenwerking zijn onderstaande punten:

 

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Waar helpen jullie dan precies mee?

Fiscale Optimalisatie

Ik help je bij het identificeren van legale en effectieve manieren om je belastingen te verminderen. We maximaliseren fiscale voordelen en optimaliseren je belastingstrategieën, zodat je aanzienlijke besparingen kunt realiseren.

Vermogensgroei

Het plan richt zich op het maximaliseren van jouw vermogensgroei door middel van strategische investeringen, vermogensallocatie en financiële planning. Het biedt je een duidelijk kader om jouw financiële doelstellingen te bereiken en je vermogen gestaag te laten groeien.

(Pre)pensioenplanning

Het plan bevat een grondige analyse van jouw pensioenbehoeften en de periode daarvoor als je eerder wenst te stoppen met werken. Het helpt je bij het ontwikkelen van een strategie om jouw gewenste levensstijl na je pensioen (en de periode daarvoor) te behouden. We helpen je op tijd te beginnen met sparen en te profiteren van belastingvoordelen en investeringsmogelijkheden voor jouw pensioen.

Gezinsfinanciën

Een Financial Life Plan richt zich op de bredere financiële behoeften van jouw gezin. Het omvat budgettering, kostenbeheersing en het plannen van grote uitgaven, zoals onderwijs voor kinderen, huizen, auto's en reizen. Het helpt bij het creëren van een solide financiële basis voor jou en je gezin en het realiseren van jullie toekomstige doelen.

Continuïteitsplanning

Met een Financial Life Plan kun je je voorbereiden op onverwachte gebeurtenissen, zoals ziekte, arbeidsongeschiktheid of overlijden. Het omvat strategieën voor het waarborgen van de continuïteit van jouw financiën en bedrijf, het beschermen van jouw gezin en het minimaliseren van eventuele verstoringen in jouw financiële situatie.

Belastingplanning

Een Financial Life Plan omvat uitgebreide belastingplanning om ervoor te zorgen dat je gebruikmaakt van alle beschikbare belastingvoordelen en aftrekposten. Dit kan resulteren in aanzienlijke besparingen op jouw belastingverplichtingen en kan je helpen om meer geld te behouden voor investeringen en het realiseren van jouw doelen.

Estate Planning

Met je Financial Life Plan kun je een gedetailleerde estate planning opzetten om ervoor te zorgen dat jouw vermogen overeenkomstig jouw wensen wordt overgedragen aan de volgende generaties. Dit omvat zaken als het opstellen van een testament, het vermijden van erfbelasting en het beschermen van jouw nalatenschap.

Persoonlijke Financiële Bescherming

Het plan biedt op maat gemaakt advies over jouw persoonlijke verzekeringsbehoeften, zoals levensverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen. We zorgen ervoor dat jij en jouw gezin financieel beschermd zijn tegen onvoorziene gebeurtenissen.

Diversificatie Investeringen

Ik help je bij het diversifiëren van je investeringen over verschillende activaklassen, sectoren en regio's. Dit vermindert het risico en vergroot de potentie op rendement, terwijl het ook zorgt voor een betere bescherming tegen marktvolatiliteit.

Professioneel Advies & Begeleiding

Het opstellen van een Financial Life Plan stelt jou in staat om te profiteren van mijn expertise als professioneel financieel adviseur die bekend is met de complexiteit van fiscale en financiële wetgeving. Ik zal je begeleiden bij het nemen van weloverwogen beslissingen, het optimaliseren van jouw financiële strategieën en het aanpassen van jouw plan aan veranderende omstandigheden.

Interesse in een Financial Life Plan op maat?

Plan een kennismaking!

Scroll naar boven